Jaguar Van Mossel Zwolle
 

BLIJF GENIETEN VAN
JAGUAR ASSISTANCE

TROUWE KLANTEN VERDIENEN MEER

 

U houdt uw Jaguar natuurlijk graag in optimale conditie, ongeacht hoe oud hij is. Daarbij kunt u vertrouwen op de expertise van onze technici. Want wanneer u uw auto bij ons brengt voor onderhoud of reparatie, maken wij gebruik van geavanceerde diagnoseapparatuur om alle mechanische en elektrische systemen van uw auto te controleren. Onze uitstekend geschoolde technici maken gebruik van specifiek voor uw auto ontworpen gereedschappen en monteren alleen originele Jaguar onderdelen en accessoires. Zorgvuldig onderhoud zorgt samen met Jaguar Assistance voor volledige gemoedsrust onderweg. Daarbij is Jaguar Assistance standaard gedurende drie jaar na aflevering van uw nieuwe Jaguar.

 

 

onbeperkt assistance

Maar het aflopen van de garantie hoeft niet het einde te betekenen van uw Jaguar Assistance. Blijft uw auto bij ons in onderhoud en laat u elk jaar een Zomercheck of Wintercheck uitvoeren en volgt u onze reparatie-adviezen, dan verlengen wij iedere keer gratis de Assistance voor uw Jaguar voor een periode van 1 jaar. Zo kunt u onbeperkt blijven genieten van Jaguar Assistance. Ook wanneer uw auto ergens anders in onderhoud is geweest en u brengt uw Jaguar weer bij ons voor een onderhoudsbeurt en Zomercheck of Wintercheck, dan profiteert u vanaf dat moment weer van Jaguar Assistance voor een periode van 1 jaar.

 

leuke besparing

Daarmee bespaart u de kosten van een andere pechhulp; een besparing die kan oplopen tot zo’n € 140 per jaar; geld waar u andere leuke dingen mee kunt doen.

 

extra voordeel

Bovendien bent u met voortgezet onderhoud in onze werkplaats verzekerd dat in uw auto alleen originele Jaguar onderdelen worden toegepast en dat alleen deskundige, door Jaguar getrainde technici aan uw auto werken.

welke modellen komen in aanmerking?

De verlengde Jaguar Assistance is beschikbaar voor alle Jaguar modellen en uitvoeringen, ongeacht motor, bouwjaar en kilometerstand, én ongeacht de eerste registratiedatum van de auto. Dus ook auto’s van 10, 20, 30 of zelfs 40 jaar komen in aanmerking! De enige voorwaarde is dat het reguliere onderhoud aan de auto wordt uitgevoerd in onze werkplaats of in die van een andere officiële Jaguar dealer en dat u tussentijds een Zomer- of Wintercheck laat uitvoeren.

Maak een afspraak